Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Not: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil olgunlaşmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama buyurmak yürekin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesul özel yapılışlardan düşünce iletilmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari binasına Yangın kapısı istanbul fiyatı mütenasip yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına usturuplu türler tercih edilebilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin bulunmak üzere kullanım amacına ve kullanan eş nüshasına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın en mühlik risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişi boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında dirim kurtarıcı olabilseler bile haramilik antreimleri derunin ciddi olabilirler.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya harbi açılmaktadır.

Report this wiki page